Neus-lippen plooi

Neus-lippen plooi

Naarmate we ouder worden verliezen we botweefsel op onder andere de jukbeenderen. Tevens verliezen we vetweefsel en bindweefsel. Hierdoor wordt onze huid relatief te groot en zakt naar beneden. Vervolgens rolt hij over die plaats waar de huid vastzit aan zijn onderlaag: de neuslippenplooi, de lijn die loopt van je neus naar de mondhoek. Consequentie: de lijn blijft staan en wordt dieper, dit tekent je gezicht en kan je een vermoeide en/of treurige uitstraling geven.

Bepaald door de diepte van de neus-lippenplooi, kunnen we twee keuzes maken:

  • Een eenvoudige injectable-behandeling waar we filler rechtstreeks inspuiten in de beginnende neuslippenplooi.
  • Is de lijn al iets dieper, dan kan er gedacht worden aan een combinatie van behandelingen, namelijk creĆ«ren van volume op de jukbeenderen, dit in combinatie met een filler in de plooi. Met deze gecombineerde aanpak, herstel je wat je verloren hebt en krijg je een natuurlijker resultaat.

Direct na de behandeling zie je al een fors verschil, maar het meest optimale resultaat is na twee weken pas zichtbaar omdat het hyaluronzuur even de tijd nodig heeft om zijn plek te vinden.

Deze behandeling neemt slechts 20 minuten in beslag en is vrijwel pijnloos, desgewenst kan er gekozen worden voor een plaatselijke verdoving.

Deze hyaluronzuur filler blijft tussen de 9 en 18 maanden zitten. Door een geleidelijke afname van het materiaal is het wel verstandig om regelmatig een Touch-up te doen.

Neus-lippen plooi