Profhilo®

Een natuurlijke anti-verouderingsbehandeling met hyaluronzuur

Profhilo

Profhilo® is in 2015 in de markt geïntroduceerd als een innovatieve én natuurlijke hyaluronzuurbehandeling om de huid te verjongen.

In 2016 won het de prestigieuze prijs ‘Product Innovation Of The Year, 2016’ van de Aesthetic Awards.

Zoals bekend hecht Clinique Martinique veel waarde aan de bewezen effectiviteit van producten. De afgelopen periode heb ik hier zelf onderzoek naar gedaan en ook hebben we de ervaringen van klanten en professionals gevolgd. Inmiddels ben ik overtuigd geraakt  van de goede en veilige werking van dit product en is de tijd rijp om de Profhilo® behandeling aan mijn klanten aan te bieden.

Wat is er zo speciaal aan een Profhilo® behandeling?

Naarmate we ouder worden neemt de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur af. Onze huid verliest veel vocht en wordt ook droger. Hierdoor ontstaan oppervlakkige rimpeltjes, die steeds dieper worden.

Bij de Profilho® behandeling wordt er gebruik gemaakt van een geheel nieuwe en natuurlijke bewerking van lichaamseigen hyaluronzuur. Dit Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huidcellen weer gehydrateerd worden en daarnaast stimuleert Profhilo de aanmaak collageen en elastine.
Het effect: meer versteviging en veerkracht en een gezondere glans van de huid.

Profhilo® is geen filler, maar is puur gericht op huidverbetering en verandert dus niets aan de mimiek of de contouren van je gezicht.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

  • Voor een ieder die huidverslapping en -veroudering zoveel mogelijk wil voorkomen
  • Voor een ieder met de nodige huidverslapping en – veroudering. (fijne lijntjes)
  • Voor ieder ander die een huidverbetering wil zonder specifieke indicatie

Welke lichaamsdelen kunnen behandeld worden met Profhilo®?

De behandeling is toepasbaar op het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

Hoe verloopt de behandeling?

Een eerste behandeling bestaat uit twee behandelmomenten (dag 1 en dag 28). Beide behandelingen verlopen op dezelfde wijze. Na deze twee behandelingen wordt geadviseerd om de behandeling iedere 6 maanden te herhalen om een mooi resultaat te behouden.

De behandeling van het gezicht en de hals wordt uitgevoerd volgens een vaste procedure en techniek. Dit betekent dat het hele gehele gezicht of hals behandeld wordt met slechts 10 prikjes, daarna verspreid de Profhilo® zich onderhuids verder over het gehele gelaat. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is minimaal.

Profhilo

Wat kan ik als resultaat verwachten?

Direct na de combinatiebehandeling zie je nog niets. De huid moet als het ware op gang gebracht worden, dit heeft nu eenmaal tijd nodig. De eerste tekenen van hydratatie van de huid zijn na een paar weken zichtbaar. Vanaf 6 weken na de eerste behandeling met Profhilo® wordt de huid steviger (aanmaak collageen) en veerkrachtiger (aanmaak elastine). Zelfs als je al rimpels hebt, zul je een verschil in je huid zien.

Wij adviseren om de behandeling te onderhouden. Afhankelijk van de huidconditie raden we aan een of tweemaal een losse behandeling te herhalen. Het verouderingsproces gaat immers gewoon door.

Wat zijn de kosten van een Profhilo® behandeling?

De eerste combinatiebehandeling (2 behandelingen) voor het gezicht of de hals kost € 600. Een losse behandeling (herhaling) voor het gezicht of hals kost € 325.