Fronsrimpel

Fronsrimpel

Zonder dat je het zelf in de gaten hebt, trek je soms een diepe frons tussen je wenkbrauwen.  Als je dat veel doet, dan kan er een vervelende “staande” rimpel ontstaan. Hierdoor kan je er kan je er boos of peinzend uitzien, terwijl dit niet het geval is. Ook kan het veelvuldig aanspannen van je frons een trigger zijn voor het ontstaan van hoofdpijn of migraine. De fronsrimpel opvullen met een filler en met Botox behandelen is dan een optie.

Met een relatief eenvoudige Botox behandeling, kan hierin een groot verschil worden gemaakt. Een open en frisse blik is het resultaat. De wenkbrauwen komen iets omhoog (wenkbrauwlift), waardoor de bovenoogleden wat minder zwaar worden en doordat de huid ontspant vervagen de lijnen van de frons. Mochten er, nadat de Botox zijn werk heeft gedaan, toch nog zichtbare lijnen zijn, dan kunnen deze in overleg worden opgevuld met een filler.

Tijdens het intakegesprek van ca. 20 minuten bespreken we je wensen en nemen we de mogelijkheden door. De behandeling zelf duurt ca. 10 minuten.

Fronsrimpel

Bekijk ook onze andere behandelingen

Voorhoofdrimpel

Migraine

Rondom de ogen

Rondom de mond