Biostimulatoren

Profhilo

Heeft u last van een droger en slapper wordende huid met fijne lijntjes? Overweeg dan een behandeling met Profhilo®. Profhilo® is een ‘biostimulator’ en absoluut geen filler. Dankzij de hoge hoeveelheid hyaluronzuur (2 ml) – zonder chemische toevoegingen – kunnen we uw huid verjongen zonder volume te geven. Naast het gegeven dat hyaluronzuur vocht aantrekt en daarmee de hydratatie van de huid verbeterd, stimuleert Prophilo® ook de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7) en elastine.  Hiermee wordt de textuur, elasticiteit en stevigheid in de verschillende lagen van uw huid verbeterd.

Behandeling en resultaat

Dat is natuurlijk een beetje afhankelijk van de locatie, maar voor de meeste indicaties geldt dat we 10 precieze prikjes zetten op 10 anatomisch uitgekiende punten en deze aanpak zorgt voor een optimaal resultaat. Doordat Profhilo® zich heel goed verspreidt, zijn er niet meer injecties nodig om een heel gezicht (of andere plek) optimaal te behandelen. De behandeling is snel en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein.

Radiesse

Heeft u last van een volumeverlies, elasticiteit en een matige structuur van de huid? Dan kan Radiesse een goede optie zijn. De werking van Radiesse is gebaseerd op het stimuleren van jouw huid tot het aanmaken van collageen en elastine. Een injectie met Radiesse biedt een direct en zichtbaar effect, maar het lange termijn effect is belangrijker; de regeneratiecapaciteit van uw huid wordt gestimuleerd, waardoor in de loop van de weken en maanden na de behandeling nieuw collageen wordt aangemaakt, waardoor u meer volume krijgt in het gezicht en de huid zichtbaar strakker, elastischer en mooier van structuur kan worden.

Behandeling en resultaat

De behandelresultaten van Radiesse® zijn langduriger dan die van een filler (2-3 jaar). Voor een optimaal resultaat is het echter soms belangrijk om de behandeling te herhalen na ongeveer 6 maanden. Direct aansluitend op de behandeling kan sprake zijn van enige zwelling en roodheid welke meestal binnen vierentwintig uur weer verdwijnt.

Profhilo behandelingen zijn uitermate geschikt voor:

Producten

Clinique Martinique werkt uitsluitend met het beste van het beste. Daarom heeft cosmetisch arts Martine Korevaar ervoor gekozen om te werken met:

Radiesse

Deze collageen stimulator is al sinds 2004 op de markt, zodoende is de werking en veiligheid van Radiesse wereldwijd bewezen. Dit product is met name geschikt voor het tegengaan van volume verlies en het opvullen van matige tot diepere rimpels. Na een aantal keren herhalen, houdt het vuleffect van Radiesse langer aan dan die van een hyaluronzuur filler. Dit heeft te maken met zijn weefselopbouwende werking, het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

Profhilo

Profhilo is een biostimulator die ingezet wordt als een natuurlijke anti-aging behandeling. Het kent een zeer hoge concentratie hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De huidverbeterende werking van dit product stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Uw huid krijgt hierdoor zichtbaar meer stevigheid, elasticiteit en hydratatie.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen?

Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief van Clinique Martinique. We sturen je maximaal 2 tot 3 maal per jaar ons laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen. Uiteraard zijn jouw gegevens vertrouwelijk en werken wij conform de nieuwe AVG wetgeving en vragen je dan ook om je expliciete akkoord.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.