Marionetlijnen

Je bent blij en enthousiast, maar anderen vragen of het wel goed met je gaat. Je ziet er volgens hun niet vrolijk uit. Geen juiste indruk dus. De realiteit is dat er lijn lopen vanuit je mondhoeken naar je kaaklijn lopen, ook wel marionetlijnen genoemd. Als deze erg diep zijn lijkt het net alsof je mondhoeken hangen. En dat maakt dat je minder vrolijk oogt. Heel vervelend als je juist goed in je vel zit.

Helaas… marionetlijnen zijn het gevolg van ouder worden en er kunnen diepe plooien, rimpels naast je mondhoeken of hangende mondhoeken ontstaan. Door de tijd verliest jouw huid haar stevigheid en invloeden van buitenaf, zoals de zon of roken, hebben geen positieve invloed.

Dankzij injectables kunnen we bij Clinique Martinique ervoor zorgen dat je weer blijer en minder vermoeid oogt…

Iedereen reageert anders op de behandeling, maar Martine zal je duidelijk informeren over de mogelijkheden. Bij de behandeling van ca. 20 minuten maken we gebruik van een hyaluronzuur filler. Deze voegt volume toe en trekt vocht aan. Het kan nodig zijn dat de behandeling soms na 2 tot 4 weken herhaald moet worden voor een optimaal resultaat. De filler zal na ongeveer 12 maanden uitgewerkt zijn.

Misschien vind je deze behandelingen ook interessant

Leuk om kennis te maken

Drs. Martine Korevaar is in 2013 de opleiding tot Cosmetisch Arts van de NVCG gestart en heeft deze in 2015 met succes afgerond. Daarnaast bezoekt zij op regelmatige basis lezingen en demonstraties om up-to-date te blijven. Tot slot is zij Arts, aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Martine Korevaar

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen?

Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief van Clinique Martinique. We sturen je maximaal 2 tot 3 maal per jaar ons laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen. Uiteraard zijn jouw gegevens vertrouwelijk en werken wij conform de nieuwe AVG wetgeving en vragen je dan ook om je expliciete akkoord.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.