Botox

Botox ontspant dus de gezichtsspiertjes waardoor je de rimpels er niet meer in kan trekken.

Clinique Martinique heeft gekozen te behandelen met Bocouture. Hiervoor zijn vier redenen:

  • Bocouture is een van de meest gezuiverde botuline toxines op de markt
  • Dankzij de zuivering van eiwitten is de kans op allergische reacties zeer minimaal, plus is de houdbaarheid van het product veel langer.
  • Het is inmiddels al ruim 30 jaar op de markt en heeft zijn veilige werking ruimschoots bewezen
  • Er is geen enkel verschil in de werking tussen Bocouture en Botox

Bij de Botox behandeling staat het streven naar een natuurlijk resultaat hoog in het vaandel. Liever bij een eerste behandeling wat te weinig dan teveel. Botox verwijderen is lastig, maar wel kan er altijd een prikje bijgezet worden als het resultaat na 2 weken niet naar wens is.

Indien je geleidelijk aan de statische rimpels wat uit je gezicht wil laten groeien, dan is ons advies om de Botox behandelingen echt bij te houden. Dit betekent eens in de 3 à 4 maanden een herhaalbehandeling inplannen, dit voorkomt dat de rimpels er weer in schieten en geeft de huid de kans zich te herstellen.

Je kunt de volgende Bocouture behandelingen laten uitvoeren:

Producten

Clinique Martinique werkt uitsluitend met het beste van het beste. Daarom heeft cosmetisch arts Martine Korevaar ervoor gekozen om te werken met:

Producten

Bocouture

In het algemeen wordt de term Botox gebruikt, dit is echter een merknaam. Clinique Martinique heeft gekozen om met het merk Bocouture te werken. Er zijn diverse redenen waarom Drs. Martine Korevaar hiertoe besloten heeft:

  • Bocouture is een van de meest gezuiverde botuline toxines op de markt
  • Dankzij de zuivering van eiwitten is de kans op allergische reacties zeer minimaal, plus is de houdbaarheid van het product veel langer
  • Het is inmiddels al ruim 30 jaar op de markt en heeft zijn veilige werking ruimschoots bewezen
  • Er is geen enkel verschil in de werking tussen Bocouture en Botox

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen?

Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief van Clinique Martinique. We sturen je maximaal 2 tot 3 maal per jaar ons laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen. Uiteraard zijn jouw gegevens vertrouwelijk en werken wij conform de nieuwe AVG wetgeving en vragen je dan ook om je expliciete akkoord.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.