Fillers

Clinique Martinique werkt uitsluitend met de afbreekbare hyaluron fillers. Alle middelen die door ons worden gebruikt zijn reeds langdurig in de markt en hebben hun veiligheid bewezen.

Als arts heb ik de keuze gemaakt om te werken met het merk Teosyal, dit omdat Teosyal veel verschillende materialen heeft en daarmee voor iedere indicatie een passende oplossing. Teosyal is tevens al jaar en dag een betrouwbare speler in de markt. Dit gegeven  garandeert mij als arts, dat ook op langere termijn de producten geen vervelende complicaties zullen veroorzaken.

Ook voor een filler behandelingen geldt: zorg dat je het bijhoudt. In de loop van circa 12 maanden verdwijnt de filler uit het gezicht.  Door niet te lang te wachten met een nabehandeling, houd je het beste en meest duurzame resultaat.

Producten

Clinique Martinique werkt uitsluitend met het beste van het beste. Daarom heeft cosmetisch arts Martine Korevaar ervoor gekozen om te werken met:

Teosyal

Teosyal biedt maar liefst 11 verschillende hyaluron fillers, die door onze cosmetisch arts gebruikt kunnen worden bij verschillende behandelingen. Redenen waarom gekozen is voor de injectables van Teosyal zijn:

  • Brede lijn van 11 producten – een passende filler per behandeling
  • Alle injectables zijn biologisch afbreekbaar
  • Langdurig resultaat
  • De gels op hyaluronzuur basis zijn al jarenlang op de markt en zodoende is het bekend dat er geen complicaties zijn voor het product
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding voor de klant

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen?

Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief van Clinique Martinique. We sturen je maximaal 2 tot 3 maal per jaar ons laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen. Uiteraard zijn jouw gegevens vertrouwelijk en werken wij conform de nieuwe AVG wetgeving en vragen je dan ook om je expliciete akkoord.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.