Jukbeen augmentatie ofwel wangen opvullen

Als we ouder worden verliezen we volume in ons gezicht: dit zit in een afname van ons bot en het onderhuidse bindweefsel en vet. Het resultaat van deze processen is een huid die relatief ‘te groot’ wordt voor zijn onderlaag en conform de wetten van de zwaartekracht gaat hangen.

De resultante van dit proces is met name zichtbaar bij de kaaklijn (kwabjes aan weerszijde bij de kin) , rondom de neus (neus-lip lijn) en de mond (marionette lijnen). Hierdoor oog je over het algemeen ouder en vermoeider dan je bent.

Dit probleem van volumeverlies kunnen we op de volgende twee manieren aanvliegen:

 

  • Met de afbreekbare filler Radiesse creëren we op een subtiele wijze volume rondom de jukbeenderen. Hierdoor krijgt het gezicht weer een frisse look én een gladdere huid. Dankzij Radiesse wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, wat een liftend effect kan hebben op de huid. Bij deze behandeling is het van belang dat de huid nog in staat is om positief te reageren – met het aanmaken van collageen en elastine – op de behandeling. Hoe ouder iemand is hoe minder waarschijnlijk dat de behandeling tot een goed effect leidt.
  • Daarnaast werk ik ook met Teosyal, een biologisch afbreekbare gel op basis van het huideigen hyaluronzuur. Je ziet direct na de behandeling, van zo’n 15 minuten, al resultaat. Bijkomend voordeel: alle uit het volume verlies ontstane problemen worden iets gelift.

Misschien vind je deze behandelingen ook interessant

Leuk om kennis te maken

Drs. Martine Korevaar is in 2013 de opleiding tot Cosmetisch Arts van de NVCG gestart en heeft deze in 2015 met succes afgerond. Daarnaast bezoekt zij op regelmatige basis lezingen en demonstraties om up-to-date te blijven. Tot slot is zij Arts, aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Martine Korevaar

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen?

Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief van Clinique Martinique. We sturen je maximaal 2 tot 3 maal per jaar ons laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen. Uiteraard zijn jouw gegevens vertrouwelijk en werken wij conform de nieuwe AVG wetgeving en vragen je dan ook om je expliciete akkoord.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.