Huidverbetering met Radiesse

Radiesse is een collageen- en elastinestimulator.

Na injectie van de Radiesse gel is er direct sprake van een volume toename van het te corrigeren gebied. Deze volume toename neemt echter in de loop van enkele weken af, doordat de gel door het lichaam wordt afgebroken.

Wat achterblijft in het behandelde gebied zijn de calcium-hydroxylapatiet (CaHA) deeltjes. Deze stimuleren door hun kristalvorm en de wrijving van de huid over deze kristallen, de aanmaak van natuurlijk lichaamseigen collageen en elastine.  Hierdoor neemt het volume van de huid toe, verbetert de doorbloeding en ook de structuur van de huid wordt fijner.

Al met al geeft Radiesse een prachtig en natuurlijk effect. Doordat de eigen huid wordt “aangezet” zijn de correcties met Radiesse gemiddeld langduriger dan bij de meeste andere fillers.

Radiesse en andere biostimulatoren zijn alleen geschikt voor die huid waarin de collageen en elastine productie nog gaande is. Factoren die daarin bepalend zijn, zijn leeftijd en leefstijl (bijv. roken, alcohol, sporten etc.

Leuk om kennis te maken

Drs. Martine Korevaar is in 2013 de opleiding tot Cosmetisch Arts van de NVCG gestart en heeft deze in 2015 met succes afgerond. Daarnaast bezoekt zij op regelmatige basis lezingen en demonstraties om up-to-date te blijven. Tot slot is zij Arts, aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen?

Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief van Clinique Martinique. We sturen je maximaal 2 tot 3 maal per jaar ons laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen. Uiteraard zijn jouw gegevens vertrouwelijk en werken wij conform de nieuwe AVG wetgeving en vragen je dan ook om je expliciete akkoord.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.