Profhilo

Heeft u last van een droger en slapper wordende huid met fijne lijntjes? Overweeg dan een behandeling met Profhilo®!

Naarmate we ouder worden maakt ons lichaam uit zichzelf steeds minder collageen, elastine en hyaluronzuur aan. Factoren als; onze leeftijd, de hormonale veranderingen, erfelijkheid en onze levensstijl, spelen hierin een belangrijke rol. De gevolgen daarvan zien we aan onze huid; hij wordt droger en slapper, het volume neemt af en lijntjes tekenen zich steeds duidelijker af. Kortom… een ontwikkeling waar velen van ons niet blij van worden.

Dankzij het revolutionaire anti-aging product Profhilo® is het mogelijk om dit verouderingsproces tegen te gaan.

Profhilo® bestaat voor 100% uit puur hyaluronzuur, wat zorgt voor stimulering van de collageenaanmaak en elastine. Uw huid krijgt van een behandeling zichtbaar meer stevigheid, elasticiteit en hydratatie.

Het is niet voor niets dat Profhilo® sinds de lancering in 2016 diverse prestigieuze prijzen heeft gewonnen.

Maar wat is Profhilo® dan precies, want ik wil absoluut geen fillers

Profhilo® is een ‘biostimulator’ en absoluut geen filler. Dankzij de hoge hoeveelheid hyaluronzuur (2 ml) – zonder chemische toevoegingen – kunnen we uw huid verjongen zonder volume te geven. Naast het gegeven dat hyaluronzuur vocht aantrekt en daarmee de hydratatie van de huid verbetert, stimuleert Profhilo® ook de aanmaak van collageen (type 1, 3, 4 en 7) en elastine. Hiermee worden de textuur, elasticiteit en stevigheid in de verschillende lagen van uw huid verbeterd.

In het geval van Profhilo® hebben we het dus écht over huidherstel en het tegengaan van huidverslapping.

Welke gebieden kunnen behandeld worden met Profhilo®?

We behandelen huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk en u krijgt een stevigere huid met een mooie glans.

profhilo
profhilo

Hoe ziet de behandeling eruit?

Dat is natuurlijk een beetje afhankelijk van de locatie, maar voor de meeste indicaties geldt dat we 10 precieze prikjes zetten op 10 anatomisch uitgekiende punten en deze aanpak zorgt voor een optimaal resultaat.

Doordat Profhilo® zich heel goed verspreidt, zijn er niet meer injecties nodig om een heel gezicht (of andere plek) optimaal te behandelen.

De behandeling is snel en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein.

Is deze behandeling iets voor mij?

Een Profhilo® behandeling is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar:

  • die huidverslapping tegen wil gaan.
  • die een natuurlijk huid verjongend effect wil, maar de stap naar een echte filler (nog) te groot of onwenselijk vindt.

De behandeling kan goed gecombineerd worden met een filler- of botoxbehandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Profhilo® moet worden opgebouwd. U start met 2 behandelingen met een maand tussenpose. Afhankelijk van de mate van huidveroudering kan daar nog 1 behandeling aan worden toegevoegd.

U zult vrij snel na de behandeling merken dat de huid beter gehydrateerd is, maar voor het verstrakkende effect moet de huid zelf aan het werk en daarom moet u voor dit laatste 6-8 weken de tijd nemen.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?
Het is afhankelijk van uw huidconditie hoelang de verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te vast te houden. Het verouderingsproces gaat namelijk gewoon door.

Zijn er bijwerkingen te verwachten?
Hyaluronzuur wordt goed verdragen door uw huid, omdat het een stof is die van nature in de huid voorkomt. Mogelijke bijwerkingen van een Profhilo® behandeling zijn milde zwelling, roodheid en soms blauwe plekjes. Deze verschijnselen worden eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zullen snel verdwijnen.

Tarieven Profhilo behandeling

  • 1 behandeling (2ml) € 300,-
  • 2 behandelingen (2 x 2ml) € 500,-

Leuk om kennis te maken

Drs. Martine Korevaar is in 2013 de opleiding tot Cosmetisch Arts van de NVCG gestart en heeft deze in 2015 met succes afgerond. Daarnaast bezoekt zij op regelmatige basis lezingen en demonstraties om up-to-date te blijven. Tot slot is zij Arts, aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen?

Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief van Clinique Martinique. We sturen je maximaal 2 tot 3 maal per jaar ons laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen. Uiteraard zijn jouw gegevens vertrouwelijk en werken wij conform de nieuwe AVG wetgeving en vragen je dan ook om je expliciete akkoord.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.