Wallen onder de ogen

Je hebt een goede nachtrust gehad, maar toch krijg je met grote regelmaat de vraag ‘Heb je wel goed geslapen?’. Ergens snap je het wel, want zelf zie je ook de wallen of donkere kringen rondom je ogen.

Bij een dergelijk probleem kan het om twee verschillende dingen gaan -of een combinatie van beiden-:

  • Wallen ontstaan doordat het volume van de botten rondom de ogen minder wordt naarmate je ouder wordt. Je ogen komen hierdoor dieper te liggen. De huid zakt hierdoor ietsje en geeft optisch een verdikking.
  • Donkere kringen ontstaan doordat de huid onder je ogen dunner wordt, minder doorbloeding heeft en de huid wat blauwig oogt door de bloedvaten.

De behandeling van wallen en kringen is echter verschillend:

– Bij de behandeling van wallen – ook wel traangootbehandeling genoemd – gebruiken we een filler van hyaluronzuur. Deze filler plaatsen we in het traangootje net onder het oog, hierdoor creëer je een zachte overgang richting de wangen en valt de schaduw onder het oog weg. Per behandeling mag er maximaal 0,5 ml per oog worden geïnjecteerd. Hiermee kan het zijn dat er meerdere behandelsessies nodig zijn voor het eindresultaat wordt behaald.

De behandeling van donkere kringen onder de ogen kan je het beste doen middels mesotherapie met een speciaal daarvoor ontwikkeld hyaluronzuur.

Misschien vind je deze behandelingen ook interessant

Alleen het beste van het beste

Clinique Martinique werkt uitsluitend met het beste van het beste. Daarom heeft cosmetisch arts Martine Korevaar ervoor gekozen om te werken met de drie volgende producten:

  • Bocouture
  • Teosyal fillers
  • Radiesse

Wilt u meer weten over de verschillen tussen Botox, Bocouture en fillers en welke producten wij exact gebruiken, klik dan hier door.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.