Fronsrimpels

Zonder dat je het zelf in de gaten hebt, trek je soms een diepe frons tussen je wenkbrauwen. Als dit veelvuldig doet dan kan er zelfs een vervelende rimpel blijven staan, ook na het ontspannen van de spier. Hierdoor kan je opmerkingen krijgt in de trend van ‘wat kijk je boos, is er iets?’ Of schatten mensen je ouder in dan je werkelijk bent.

Met een relatief eenvoudige Botox behandeling, kan een groot verschil gemaakt worden; een open en frisse blik is daarvan het resultaat. Verder vervagen de rimpels doordat de huid ontspant

Bijkomend voordeel: hoofdpijnklachten kunnen aanzienlijk verminderen, dankzij het feit dat je niet meer kan fronsen.

 

En mochten er, nadat de Botox zijn werk heeft gedaan, toch nog zichtbare lijnen zijn, dan kunnen deze eventueel opgevuld worden met een filler.

Tijdens het intakegesprek van ca. 20 minuten bespreken we je wensen en nemen we de mogelijkheden door. De behandeling zelf duurt ca. 5 minuten.

Uiteraard gebruiken we alleen producten die na verloop van tijd uit het lichaam verdwijnen.

Misschien vind je deze behandelingen ook interessant

Leuk om kennis te maken

Drs. Martine Korevaar is in 2013 de opleiding tot Cosmetisch Arts van de NVCG gestart en heeft deze in 2015 met succes afgerond. Daarnaast bezoekt zij op regelmatige basis lezingen en demonstraties om up-to-date te blijven. Tot slot is zij Arts, aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Martine Korevaar

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen?

Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief van Clinique Martinique. We sturen je maximaal 2 tot 3 maal per jaar ons laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen. Uiteraard zijn jouw gegevens vertrouwelijk en werken wij conform de nieuwe AVG wetgeving en vragen je dan ook om je expliciete akkoord.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.