Bunny lines botox

Heb jij ze ook, die rimpeltjes aan de zijkant van je neus? Bunny lines worden ze genoemd. Klinkt heel lief, maar ze kunnen ook als erg storend ervaren worden.

Ze ontstaan zoals iedere rimpel: door het veel aan- en ontspannen van een bepaalde spier, in dit geval de neusspier. Het is onmogelijk om deze spier niet aan te spannen, want we lachen, trekken onze neus op of knijpen in de zon.

 

Een Botox behandeling biedt de remedie en is vrijwel pijnloos. Dankzij de spierontspannende werking van deze injectable, vervagen de lijntjes. In ca. 5 minuten zetten we een paar prikjes en is de botox behandeling klaar.

Na uiterlijk 2 weken ben je in ieder geval voor de komende vier tot zes maanden verlost van deze bunny lines. Daarna kun je de behandeling laten herhalen.

Misschien vind je deze behandelingen ook interessant

Leuk om kennis te maken

Drs. Martine Korevaar is in 2013 de opleiding tot Cosmetisch Arts van de NVCG gestart en heeft deze in 2015 met succes afgerond. Daarnaast bezoekt zij op regelmatige basis lezingen en demonstraties om up-to-date te blijven. Tot slot is zij Arts, aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Martine Korevaar

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen?

Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief van Clinique Martinique. We sturen je maximaal 2 tot 3 maal per jaar ons laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen. Uiteraard zijn jouw gegevens vertrouwelijk en werken wij conform de nieuwe AVG wetgeving en vragen je dan ook om je expliciete akkoord.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.