Rimpels bovenlip

Met een afname van ons kaakbot en vermindering van de elasticiteit van onze huid ontkomen er niet aan; onze lippen verliezen hun volume en er ontstaan rimpels boven de bovenlip. Beter bekend als de ‘lipstick-lijntjes’ of “bar-code”. Bij mensen die roken treedt dit verouderingsverschijnsel helaas sneller op. De term rokerslijntjes wordt daarmee ook wel gebruikt.

Hoe we deze rimpels ook noemen: ze zijn maar lastig te camoufleren met make-up en de gemiddelde vrouw stoort zich er mateloos aan. Gelukkig kunnen we deze lijnen dan ook aanpakken:

  • We kunnen ze met een zeer fijne injectable-techniek behandelen – mesotherapie. Ik zet dan heel veel kleine prikjes – net onder de huid – met kleine hoeveelheden van een hele dunne Teosyal-filler, heel dicht naast elkaar. Hierdoor wordt het vuleffect nergens te zwaar en zal het een natuurlijk eindresultaat geven.
  • Een andere optie is om de lijnen in hun geheel op te vullen met een specifiek daarvoor ontwikkelde filler.

 

Beide bovenstaande behandelingen vergen herhaling om tot een blijvend resultaat te komen.

  • Een andere optie is om de lippenrand wat op te vullen, hierdoor plaats je als het ware een “kapstok” in je lip, waardoor de lijntjes worden opgespannen, wat de huid de kans geeft om te herstellen.

De eerste twee behandelingen duren 20 minuten, de onderste rondom de 30 minuten.

Misschien vind je deze behandelingen ook interessant

Leuk om kennis te maken

Drs. Martine Korevaar is in 2013 de opleiding tot Cosmetisch Arts van de NVCG gestart en heeft deze in 2015 met succes afgerond. Daarnaast bezoekt zij op regelmatige basis lezingen en demonstraties om up-to-date te blijven. Tot slot is zij Arts, aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Martine Korevaar

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen?

Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief van Clinique Martinique. We sturen je maximaal 2 tot 3 maal per jaar ons laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen. Uiteraard zijn jouw gegevens vertrouwelijk en werken wij conform de nieuwe AVG wetgeving en vragen je dan ook om je expliciete akkoord.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.