Over Martine Korevaar

Martine Korevaar
Drs. Martine Korevaar studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde deze studie  in 1989 ‘met Lof’ af. Na twee jaar klinische ervaring in zowel binnen- als buitenland koos zij ervoor om zich te specialiseren in de Bedrijfsgeneeskunde.

Na 15 jaar in dit vakgebied actief te zijn geweest, was Martine toe aan een nieuwe uitdaging.

Februari 2013 is zij dan ook gestart met de opleiding tot Cosmetisch Arts en begin 2015 heeft ze deze unieke opleiding, als één van de eersten in de Benelux, afgerond.

Martine is opgeleid met de nieuwste kennis, getraind in nieuwste technieken en heeft de gave om met een gezonde esthetische blik, het meest natuurlijke resultaat te realiseren. Eerlijkheid staat voorop.

Verder is zij opgeleid in het 3-dimensionaal behandelen: bij deze methode bekijk je heel goed welke veranderingen in tijd hebben plaats gevonden en probeer je deze zoveel als mogelijk te herstellen. Deze aanpak leidt tot een natuurlijk en gebalanceerd resultaat.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.