Een strakkere kaaklijn

Naarmate de jaren gaan tellen verliezen de botten in ons gezicht volume. Dit kun je goed merken aan de slappere kaaklijn en een afname van het volume van de jukbeenderen. Naast de veranderde botstructuur, neemt ook het onderhuidse bindweefsel en vet af, met als eindresultaat een huid die minder ondersteuning krijgt en gaat hangen. Vaak duidt men bij dit proces op de hamsterwangen, de kaaklijn wordt minder strak.

Om te zorgen voor deze strakkere kaaklijn injecteren we Radiesse of een hyaluronzuur filler, met een canule, een stompe naald. Hierdoor is er minder kans op blauwe plekken, plus kan ik een groter gebied in een keer behandelen. In slechts 20 minuten, bereik je al direct zichtbaar resultaat, wat ca. 9-18 maanden kan houden.

Nadien kan er wel iets van zwelling optreden, deze zwelling duurt maximaal 48 uur. Deze behandeling wordt over het algemeen niet als heel pijnlijk ervaren.

Regelmatige Touch-ups zijn wel aan te bevelen, bij Radiesse behandeling moet je denken aan iedere 4-6 maanden.

Misschien vind je deze behandelingen ook interessant

Alleen het beste van het beste

Clinique Martinique werkt uitsluitend met het beste van het beste. Daarom heeft cosmetisch arts Martine Korevaar ervoor gekozen om te werken met de drie volgende producten:

  • Bocouture
  • Teosyal fillers
  • Radiesse

Wilt u meer weten over de verschillen tussen Botox, Bocouture en fillers en welke producten wij exact gebruiken, klik dan hier door.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.