Neus-lippen plooi

Naarmate we ouder worden verliezen de jukbeenderen hun volume. Hierdoor ontstaat er ruimte in de huid, en kan het vetweefsel van onder de ogen naar beneden zakken. Eindstation: de neuslippenplooi, de lijn die loopt van je neus naar de mondhoek. Consequentie: de lijn blijft staan en trekt niet meer weg. Deze lijn tekent je gezicht en kan je een vermoeide en treurige uitstraling geven.

Afhankelijk van hoe diep de neus-lippenplooi is, kunnen we kiezen voor:

  • Een eenvoudige injectable-behandeling waar we filler inspuiten bij een beginnende neuslippenplooi.
  • Is de lijn al iets dieper, dan kan er gedacht worden aan een combinatie van behandelingen, namelijk het injecteren van filler in de plooi in combinatie met het creëren van volume bij de jukbeenderen. Met deze aanpak krijg je vollere contouren, een egale huid en een jeugdige uitstraling.

 

Na twee weken zie je pas het echte eindresultaat, het hyaluronzuur heeft namelijk even de tijd nodig om zijn plekje te vinden. Deze behandeling neemt slechts 20 minuten in beslag en is vrijwel pijnloos, desgewenst kan er gekozen worden voor een plaatselijke verdoving.

Deze hyaluronzuur filler blijft tussen de 9 en 18 maanden zitten, ik raad je wel aan om tussentijds een Touch-up te doen. Des te langer heb je plezier van deze behandeling.

Misschien vind je deze behandelingen ook interessant

Leuk om kennis te maken

Drs. Martine Korevaar is in 2013 de opleiding tot Cosmetisch Arts van de NVCG gestart en heeft deze in 2015 met succes afgerond. Daarnaast bezoekt zij op regelmatige basis lezingen en demonstraties om up-to-date te blijven. Tot slot is zij Arts, aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Martine Korevaar

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen?

Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief van Clinique Martinique. We sturen je maximaal 2 tot 3 maal per jaar ons laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen. Uiteraard zijn jouw gegevens vertrouwelijk en werken wij conform de nieuwe AVG wetgeving en vragen je dan ook om je expliciete akkoord.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.