Kraaienpootjes

Lachen is gezond en vaak vinden we lachrimpels, ook wel kraaienpootjes genoemd, minder storend dan bijvoorbeeld rimpels in het voorhoofd. Deze lijnen rond de ogen ontstaan door het herhaaldelijk samentrekken van de spieren rondom je ogen, bijvoorbeeld als je lacht of als je knijpt tegen fel licht.

Naarmate we ouder worden nemen de lijnen in diepte toe. Dit komt door veranderingen aan onze oogkas, verandering van het vetweefsel rondom het oog en het dunner en minder elastisch worden van de huid. Door dit proces bereiken sommige mensen toch het punt dat ze de lijnen storend gaan vinden. Op dat moment zou je kunnen overwegen om deze te laten behandelen met een botox en/of filler behandeling.

 

Bij deze naar verhouding eenvoudige behandeling van ca. 10 minuten is het belangrijk om de mimiek en natuurlijkheid te behouden. Dit betekent een zeer secure verdeling van de hoeveelheid Botox.

De lachrimpels zullen niet volledig verdwijnen, wél zullen de lijnen verzacht worden. Per persoon verschillend kan bepaald worden of een aanvullende behandeling met een filler wenselijk is, om eventueel volumeverlies rondom het oog aan te vullen.

Misschien vind je deze behandelingen ook interessant

Alleen het beste van het beste

Clinique Martinique werkt uitsluitend met het beste van het beste. Daarom heeft cosmetisch arts Martine Korevaar ervoor gekozen om te werken met de drie volgende producten:

  • Bocouture
  • Teosyal fillers
  • Radiesse

Wilt u meer weten over de verschillen tussen Botox, Bocouture en fillers en welke producten wij exact gebruiken, klik dan hier door.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.