Lippen bijvullen of vergroten

Door de dunne huid van de lippen, treedt er helaas in deze zone wat vlotter veroudering op. Het volume van de lippen neemt af waardoor ze minder strak worden, tevens kunnen daarbij de mondhoeken wat gaan hangen. Een combinatie van deze zaken kan je al met al een verdrietige uitstraling geven. Ook kan het zijn dat je het volume van je lippen te klein vindt of de vorm je niet aanstaat. Allemaal redenen om contact te leggen met de cosmetisch arts om de mogelijkheden van een behandeling te bespreken.

Bij de behandeling van de mond is het van belang om de juiste, natuurlijke verhoudingen nauwlettend in de gaten te houden. De mogelijke locaties van injectie zijn: het liprandje, het lippenrood of de overgang tussen lippenrood en het slijmvlies aan de binnenkant van de mond. Iedere locatie van injectie is bepalend voor het einddoel van de behandeling in dit geval resp. verminderen van lijnen boven de mond/verbeteren van krullen bovenlip, verhogen volume, verbreden van de lippen.

 

Desgewenst kan je plaatselijk verdoofd worden. Na de behandeling van ca. 15 minuten zie je direct al resultaat. Er kan een zwelling optreden, die duurt maximaal 48 uur.

Doordat de lippen zoveel bewegen, blijft de filler iets minder lang zitten, dan elders in het gezicht, namelijk ongeveer 6 tot 9 maanden. Om zolang mogelijk te kunnen genieten van het resultaat, raad ik je aan om het opvullen van de lippen bij te houden. Wacht niet totdat het resultaat weer helemaal verdwenen is, kom al eerder. Dan zijn er kleinere hoeveelheden filler nodig.

Misschien vind je deze behandelingen ook interessant

Alleen het beste van het beste

Clinique Martinique werkt uitsluitend met het beste van het beste. Daarom heeft cosmetisch arts Martine Korevaar ervoor gekozen om te werken met de drie volgende producten:

  • Bocouture
  • Teosyal fillers
  • Radiesse

Wilt u meer weten over de verschillen tussen Botox, Bocouture en fillers en welke producten wij exact gebruiken, klik dan hier door.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.