Slapen vullen

Naarmate je ouder wordt neemt het volume en de elasticiteit van de huid af, daarbij wordt je huid steeds slapper. Hoe ouder de huid, hoe minder vet-, spier- en botweefsel er in en onder de huid aanwezig is. Omdat de botstructuur hier lager ligt, is dit bij de slapen snel zichtbaar.

Deze zogenaamde ‘holle slapen’ laten de wenkbrauwen naar beneden zakken en geven je een ouder uiterlijk met een vermoeide uitstraling.

 

Dit verlies aan volume kan met een filler worden opgevuld. Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en het resultaat houdt wat langer aan omdat er bij de slapen nagenoeg geen spieractiviteit is (dit in tegenstelling tot gebieden rondom de mond).

Misschien vind je deze behandelingen ook interessant

Alleen het beste van het beste

Clinique Martinique werkt uitsluitend met het beste van het beste. Daarom heeft cosmetisch arts Martine Korevaar ervoor gekozen om te werken met de drie volgende producten:

  • Bocouture
  • Teosyal fillers
  • Radiesse

Wilt u meer weten over de verschillen tussen Botox, Bocouture en fillers en welke producten wij exact gebruiken, klik dan hier door.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.