Rimpels voorhoofd

We praten met onze stem, lijf én gezicht. Als we onze wenkbrauwen bewegen, lachen of verrast kijken, zie je een rimpel in het voorhoofd.

Naarmate je dit vaker herhaalt en/of ouder wordt – je hebt dan steeds minder elastine in je huid – heb je meer kans dat deze lijnen ook na ontspanning van het voorhoofd zichtbaar blijven en zelfs dieper worden.

 

Met een relatief eenvoudige Botox behandeling kan je deze voorhoofdrimpels voorkomen, verminderen of weghalen. Na een behandeling is je huid zichtbaar jonger en egaler.

De behandeling duurt ca. 10 minuten. Mocht na de Botox behandeling blijken dat de lijnen nog steeds goed zichtbaar zijn, dan kan je er in overleg met de arts voor kiezen om aanvullend een filler behandeling te doen.

Misschien vind je deze behandelingen ook interessant

Alleen het beste van het beste

Clinique Martinique werkt uitsluitend met het beste van het beste. Daarom heeft cosmetisch arts Martine Korevaar ervoor gekozen om te werken met de drie volgende producten:

  • Bocouture
  • Teosyal fillers
  • Radiesse

Wilt u meer weten over de verschillen tussen Botox, Bocouture en fillers en welke producten wij exact gebruiken, klik dan hier door.

Clinique Martinique is lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt conform de Reclame code cosmetische behandelingen. Voor de volledige code, klik hier.

BIG-registratienummer: 49048615601.

Je kunt het BIG-register telefonisch bereiken via 0900 – 899 82 25 of de website bezoeken www.bigregister.nl.